Verdens Mest Aksepterte Kredittkort

written on Mon 01 February 2016 by

Et bensin eller drivstoffkort er i utgangspunktet et vanlig kredittkort med fordeler som er spesielt rettet mot kjøp av bensin eller annet drivstoff. Bestill i staden trygghetsforsikring frå Eika og du kjøper med Eika Kredittkort i eit heilt år framover! Forsikringa gjeld for deg som har kredittkort frå Eika, men all husstanden sine køyretøy er likevel dekte av forsikringa. Forsikringa gjeld for deg som har kredittkort frå Eika, anten feilfyllinga er utført av deg sjølv, bilen sin sjåfør eller ein passasjer.

Førstnevnte refererer til at selgeren fjerner en del av kostnaden i det du betaler for deg, mens cashback er noe du får av kredittkortselskapet og ikke av selgeren. Dette ble så populært at flere norske selskaper kastet seg på bølgen, og i dag er det nesten en selvfølge at nordmenn får cashback ved kjøp av visse varer (les mer om cashback Slik fungerer cashback ).

Forbruksmønsteret er stort sett normalt, men reiser også noe i jobben som blir dekket som utlegg (blir noen tusen i måneden som er greit å ta fra kredittkort, i hovedsak fly og tog, men noe bensin). De som påstår at ethvert bruk av kredittkort betyr høyere forbruk, vet åpenbart ikke hva de snakker om, eller forsøker bare å overføre egne svakheter på andre, for å fremstille seg selv i bedre lys. For å kutte ned på drivstoffkostnader kan du derfor bruke 365Direkte sitt kredittkort til å fylle på Esso-stasjoner. Er du glad i shopping vil du på alle klær og skobutikker også få 3.65 % i rabatt.

Med re:member MasterCard får du tilgang til et attraktivt fordelsprogram, der du får opptil 25% rabatt på alt du handler i over 200 nettbutikker. Totalt er det hele 59 kredittkort i Norge som tilbyr sine kunder gratis reiseforsikring på reiser bestilt med kredittkort. Av disse kan du fint droppe Røde Kors MasterCard og Landkreditt Bank MasterCard ettersom ingen av de to kredittkortene har andre fordeler (verken i form av rabatter, cashback eller bonuspoeng).

I tillegg til drivstoffrabatten får du faktisk også bonus på alle kjøpe du foretar med Shell Mastercard. Det er en fordel svært få andre kredittkort kan tilby og absolutt en god mulighet til å spare en god del penger. Denne rabatten som du får på alle kjøp er på 1 prosent og også her får du bonusen utbetalt i for av trumfpoeng. Andre igjen vil ha et kredittkort som har reiseforsikring og avbestillingsforsikring inkludert.

NasimGulKhattak: jeg har remember kortet og er godt fornøyd med det , vet bare at det er litt cashback og blitt overasket over hvor mange bra avtaler de lager feks skulle kjøpe sko fikk hele 25% rabbat på skoa plus enn rekke andre fordeler , men det var vel kanskje ikke det du lurte på. Vi dobler dine bonuspoeng når du bruker dem på eller Det betyr at du kan oppnå inntil hele 6 % besparelse ved kjøp med Komplett Bank MasterCard!

Bruk av kredittkort egner seg spesielt godt ved bruk i utlandet, og ved betaling av større kjøp. En bestemmelse i finansavtaleloven (paragraf 54 bokstav b) gir deg nemlig bedre rettigheter ved bruk av kredittkort. Skandiabanken Kredittkort: 10 prosent tilbakebetalt fra kjøp hos utvalgte restauranter, hotell, Sixt leiebil og nettbutikker. Du får 1 prosent rabatt på alt du kjøper på alle bensinstasjoner og i dagligvarebutikker tilknyttet Visa (2% hos Shell). Eller du kan velge å få 3 prosent i rabatt i elektronikkbutikker, i sko- og klesbutikker eller sportsbutikker.

 

Tags

Feeds