Fordelene Med Kredittkort

written on Mon 01 February 2016 by

Bonuser/rabatter: 3,65 % cashback (altså tilbakebetaling av penger) ved kjøp av klær, sko og bensin/diesel i hele verden. Med en literpris på rundt 13,70 kroner får du med literrabatt og cashback hele 80 øre rabatt per liter! Alt innhold eies av - En del av Fagweb AS. Kopiering av innholdet er ulovlig og medfører anmeldelse. Alle kredittkort har sine sterke sider og klare fordeler, og selve hovedfordelen med dette kredittkortet er selvsagt at det er gebyrfritt. På Gebyrfri Visa er altså den årlige effektive renten på 23,41% om man baserer på varekjøp og kontantuttak på 15.000 kroner, og at dette nedbetales over 12 måneder i like store terminbeløp på 1.398,29 kroner. Nå er det mulig å skaffe seg opp mot en krone i rabatt per liter drivstoff, om du utnytter mulighetene til fulle.

Kortet har også en del mindre fordeler, men for deg som uansett ønsker å fylle hos Esso, vil kanskje 365Privat MasterCard være et bedre valg da det kortet vil gi deg hele 80 øre i rabatt. Dette kredittkortet gir deg bonus når du skal fylle bensin, faktisk en bonus på 40 øre per liter drivstoff du fyller. Gjør dere dette kan begge kortene benyttes til å oppnå dobbel rabatt på pumpeprisen.

Med Ikano Visa får du 1% rabatt på drivstoff uansett kjede, fyller du hos en Shell-forhandler økes rabatten til 2% per liter. I tillegg har Ikano Visa den laveste effektive renten av alle bensinkortene vi har testet med en effektiv rente på 20.10%, dette gjør Ikano Visa til et godt alround kredittkort. Totalt vil dette rabattkortet for bensin gi deg 85 øre i rabatt per liter du tanker om bensinprisen er 15kr per liter.

Det er nemlig viktig å nevne at mange av de nyere utbydere er uavhengige av bankene og derfor skal man ikke droppe sitt faste kredittkort fra banken bare fordi man gjerne vil ha et fra en annen utbyder også. Når alt foregår online så sikrer man også en rask og effektiv prosess som gir mulighet for å skaffe et nytt kredittkort på få dager. For veldig mange vil et ekstra kredittkort være en økonomisk gevinst samtidig med at det vil gjøre hverdagen lettere. Faktisk er de fleste utbyderne av kredittkort ganske konkurransedyktige i forhold til bankene.

Disse bensinkortene er gjerne egne kredittkort som har få andre fordeler, og det er derfor mange som har egne kredittkort til å betale bensin med, mens de bruker andre kredittkort til andre ting. Hvert eneste kort har sine helt egne fordeler, og du kan forvente alt fra gratis forsikringer til rabatt på hotellovernattinger med kredittkortet ditt. I dagens leksjon skal vi se på hva cashback er, hvordan det fungerer, forskjellige typer cashback og eksempler på kort som tilbyr ulike varianter av dette.

Dette gjør at Norwegian-kortet er et optimalt kredittkort når du reiser mye, og det har samtidig en hel del andre fordeler og rabatter som du kan dra nytte av. For deg som reiser mye i Skandinavia eller innenlands i Norge, så er Gebyrfri Visa et meget gunstig kredittkort å ha med seg på reisen. VIP Credit Card er et kredittkort som passer både for deg som vil føle deg eksklusiv, men som også passer meget bra for den som ønsker å spare litt penger når man ferierer. Har sett at noen kortselskaper tilbyr rabatt på visse hotellkjeder, spesielt i Norge.

Noen kredittkort har denne bonusordningen tilknyttet en spesifikk kategori, for eksempel drivstoff hos Shell MasterCard eller flyreiser hos SAS EuroBonus MasterCard, mens andre gir bonus i en ny kategori hver måned, som for eksempel Flexi Visa. Hvis man velger riktige kort, for det er selvfølgelig lov til å ha flere kredittkort samtidig, kan man spare en god del penger på å dra nytte av disse bonusordningene. Du må bruke poengene i SAS-regi til reiser, hotell og leiebil og i SAS EuroBonus Shop.

 

Tags

Feeds