5 Forskjellige Bensinkort

written on Mon 01 February 2016 by

Et bensinkort er kort sagt et kredittkort som gir deg rabatt på alt fra drivstoff til alt av andre varer du kjøper på bensinstasjonen. Har de OBOS Mastercard , får de i tillegg fire prosent rabatt ved kjøp av varer innen bygg, interiør, hus og hjem. De gir også kunder som bruker kortet 20 prosent rabatt på bilvask på Esso-stasjonene. Har du kredittkort fra Skandiabanken , får du ti prosent rabatt på leie av bil hos Sixt. Et av kredittkortene som gir rabatt på reiser, er NAF-Xtra , som tilbys NAF-medlemmer. De gir fire prosent bonus på flybilletter, togbilletter eller båtreiser, som blir trukket fra neste faktura. Få rabatter på 150.000 hoteller over hele verden når du booker via og betaler med ditt Eika kredittkort.

I tillegg til rabatt på bensin og diesel, får du også 3.65% cashback på både skobutikker og klesbutikker, samt 10% rabatt på Rica Hotels. I tillegg til å være best i test på vår nettside har kortet også vunnet en rekke andre priser for beste bensinkort, blant annet hos VG, Dagbladet, Dine Penger og Nettavisen. Ikano Visa er det bensinkortet i vår test som gir deg lavest rabatt på bensin og diesel.

Det lønner seg å velge et kredittkort med gode fordeler som cashback og forskjellige bonusordninger. Selv om du allerede har et debetkort anbefales det å ha tilgang til minst et kredittkort for netthandel, utenlandsreiser og vanlig backup. Hvor mye det vil koste deg å ha og bruke et kredittkort avhenger av hvor mye du belaster kortet for per gang, hvor ofte, om du bruker korttjenester leverandørene tar betalt for og om du velger å nedbetale kreditten over tid.

Med andre ord, et bensinkort er kort sagt et kredittkort som gir deg rabatt på alt fra drivstoff til alt av andre varer du kjøper på bensinstasjonen. Enkelte bensinkort som Kash (gir 1% rabatt) og 365 Privat (gir 3,65% rabatt) gir rabatt på alt du kjøper på bensinstasjonen. Med Statoil Extra kan du nemlig registrere hvilket som helst kort og få 20 øre/liter ekstrarabatt hos Statoil.

Hvis du reiser mye er et kredittkort med bonus bra, så den er god til å betale reisen med kredittkort, hvor en reiseforsikring som ofte følger med. Det er sannsynligvis mange kredittkort på markedet som har bonus på oppkjøp og være sannheten inntil vi har ingen spor av dem alle, men det vi vet er at de av våre venner og bekjente som har American Express er veldig fornøyd!

Det har seg nemlig slik at kortet har cashback på nesten 4 % på alle stasjoner, men hele 30 øre ekstra når jeg kjører innom Esso, og det blir jo litt penger i løpet av et år. Kombinert med re:member black og Ikano-kortet dekker disse tre kredittkortene alle de fleste rabatt-mulighetene som er mulig å få med seg. Hvis du er på jakt etter et kredittkort helt uten gebyrer, skal du velge deg Gebyrfri Visa Gold.

Det koster ikke noe å søke om et bensinkort og et bensinkort koster heller ikke noe i bruk om du benytter det kun til bensinfylling. Ønsker du kun å oppnå rabatt på bensin anbefaler vi deg derfor å utelukkende benytte kortet til betaling av drivstoff. Hvilket bensinkort som er best kommer litt an på bruksområde og hvor mye drivstoff du fyller i året. Mange er ikke klar over muligheten for å senke kostnadene ved hjelp av bensinkort og de summene man kan spare.

 

Tags

Feeds